Evenimentul Zilei > Monden > Îți vine să crezi că sunt Vulpița și Viorel? Ipostaza în care nu i-ai mai văzut
Îți vine să crezi că sunt Vulpița și Viorel? Ipostaza în care nu i-ai mai văzut

Îți vine să crezi că sunt Vulpița și Viorel? Ipostaza în care nu i-ai mai văzut

Veronica și Viorel Stegaru nu au ezitat să se fotografieze la munca de jos. Astfel, care-i urmăresc pas cu pas l-au putut admira pe Viorel când a pus mâna pe sapă și Vulpița pe mătură. Cu mască fără mască.

La muncile agricole, masca pare a fi un moft. Numai Viorel purta mască, dar nici el corect, ținând-o sub nas. Vulpița nu a avut nicio treabă cu măsura de protecție dată din cauza numărului tot mai mare de infectări produse zilnic. Trecând peste asta, cei doi au fost apreciați pentru faptul că s-au pus pe muncă, așa cum li se spusese de multe ori, atunci când erau doar niște vedete la Acces Direct, pe Antena 1.

„În SF, bine ați făcut…viața este grea, dar să fiți sănătoși și încetul cu încetul se va rezolva….doar trebuie muncă…prin muncă reușești. Baftă multă”, „Felicitari, așa da, vă doresc numai bine, aduceți și fata, și gata”, sunt două comentarii de bine. ”Acum s-au mutat cu CIRCUL pentru a continua spectacolul TRÂNTORILOR ȘI ANALFABEȚILOR. Evident, CONTUL este GESTIONAT de dresorii de Babuini și de neterminați, care au stat cu microfoanele 9 luni de zile după ei, chiar și la ginecolog după un interviu dacă nu are grețuri Analfabeta… AȘA se fac banii nemunciți”, este un comentariu care îi inculpă pe toți cei implicați în telenovela Vulpița și Viorel.

Viorica de la Blăgești a trecut la munca de jos, dar fără să se protejeze

Casă gratis pentru Vulpița și Viorel

Veronica și Viorel au avut parte, de curând, de o mare surpriză. Un bărbat din Buzău le-a oferit celor doi o casă în care nu mai locuiește. Nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, iar Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a fost aceea care le-a dat minunata veste. ”Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, i-a anunțat Mirela Vaida pe cei doi, care au acceptat.

Vulpița și Viorel au fost concediați de la Antena 1. Deși unii dintre români își doreau asta deja de o bună perioadă de timp, tot aceștia comentează pe rețelele de socializare că s-au obișnuit cu apariția celor doi pe micile ecrane. În acest timp, un alt procent din telespectatori speră ca ei să se întoarcă la televizor. Se pare că serialul soților Stegaru a fost catalogat de Dorina Rusu, membru CNA, drept „un spectacol al degradării umane”.