Evenimentul Zilei > Monden > Viorel și Vulpița, păziți de Poliție! Ce-au mai făcut acum fostele vedete de la Antena 1
Viorel și Vulpița, păziți de Poliție! Ce-au mai făcut acum fostele vedete de la Antena 1

Viorel și Vulpița, păziți de Poliție! Ce-au mai făcut acum fostele vedete de la Antena 1

După ce au primit o casă, de la un om cu suflet mare, Vulpița și Viorel nu s-au așteptat să fie păziți cu poliția încă din prima lor noaptea în satul din Buzău.

Zilele trecute, soții Stegaru au primit o veste foarte bună, și anume că o persoană a decis să le doneze o casă, într-un sat din județul Buzău, impresionată de faptul că cei doi duceau o viață grea la Blăgești.

După ce și-au luat casa în folosință, Viorel a pus mâna pe coasă, cu care a tăiat toate buruienile din grădina casei, iar Vulpița pe mătură, pentru a face curat în noua lor locuință. În plus, Viorel s-a pus pe crăpat lemne și a făcut foc în casa care nu a mai fost încălzită de ceva vreme.

Numai că, notorietatea lor foarte mare a făcut ca încă din prima noapte, la poarta noii lor case să se adune peste 50 de localnici, cărora nu le-a mai păsat de măsurile anti Covid 19, și care au sperat că măcar pentru o clipă își pot vedea vedetele favorite.

A venit poliția

Potrivit Antena 1, Vulpița s-a speriat foarte mare de mulțimea de oameni de la poarta casei lor, iar pentru acest lucru Viorel a intervenit energic. A pus mâna pe telefon și a sunat la 112, cerând ajutorul oamenilor legii, care au și sosit de urgență și le-au cerut celor prezenți să plece la casele lor. Martorii mai spun că oamenii din satul din Buzău nu s-au lăsat cu una, cu două, și nu au plecat nici de frica amenzilor. În cele din urmă, frigul nopții de decembrie și-a spus cuvântul iar sătenii au plecat pe la casele lor.

Întrebați cum se simt în noua lor casă, Viorel a răspuns în stilul caracteristic, ”foarte bine”. „Foarte bine ne simțim, foarte bine ne-au primit oamenii”.

Viorel și Vulpița au plecat de la Blăgești, după ce au fost criticați de familie că nu au un loc de muncă, mai ales acum când Veronica este însărcinată cu al doilea copil. Așa se face, că telespectatorul cu inimă mare a decis să le pună la dispoziție o casă complet mobilată, de care să aibă grijă și să o întrețină așa cum fac mai toți oamenii.