VREMEA se STRICĂ în WEEKEND. ANM anunță TUNETE și FULGERE

VREMEA se STRICĂ în WEEKEND. ANM anunță TUNETE și FULGERE

ANM a anunțat că vremea urmează să se strice în acest weekend, temperaturile scăzând considerabil. De asemenea, experții au mai declarat că vom avea parte de ploi torențiale.

Din păcate, vremea urmează să se strice în acest weekend! Temperaturile vor scădea, vor fi ploi torențiale, tunete, fulgere și condiții de grindină. Aceste schimbări vor cuprinde aproape toata România.

Meteorologii ANM anunță că în cele două zile (sâmbătă și duminică) o undă depresioară slab organizată va aduce averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și de grindină de dimensiuni mici pe arii extinse în jumătatea vestică a țării și cu totul izolat în rest.

Pe alocuri cantitățile de apa vor fi mai însemnate, de până la 15-20 de mm.

Ne puteți urmări și pe Google News

La începutul averselor își vor face apariția și unele intensificări ale vântului care vor luă trecător aspect de vijelie. Cu toată această creștere a instabilității atmosferice, temperaturile vor rămâne încă la valori foarte ridicate pentru această perioadă a anului (mai ales sâmbătă), când maximele termice vor urcă din nou până spre 30-32 de grade Celsius în jumătatea de vest a teritoriului.