Cu toate că iarna se apropie cu pași repezi, vremea va fi extrem de frumoasă, cu temperaturi specifice mai degrabă zilelor călduroase de primăvară.

Cerul va fi senin  în cea mai mare parte a teritoriului, iar ântul va sufla slab până la moderat în nordul Moldovei și partea de sud a Olteniei. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 8 și 22 de grade Celsius.

În Capitală vremea va fi frumoasă întreaga zi. Vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h, iar mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 8 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge pragul de 22 grade.

La munte, ziua de marți se anunță una excelentă întrucât vremea o să fie caldă, cu cer predominant senin și șanse minime de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 11 și 19 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la 66%.

Pe litoral, cerul va fi predominant senin, iar șansele de ploaie sunt extrem de scăzute. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 21 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 13 și 21 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la valoarea de 71%.