După aceste zile călduroase de vară, vine frigul. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 10 grade, spun meteorologii care anunță ploi și vijelii.

În toată țara, vremea se va răci începând de miercuri dimineață. Meteorologii avertizează că, în Bucureşti, ne aşteaptă o scădere bruscă a temperaturii de la 35 de grade câte s-au înregistrat marți la cel mult 25 de grade, câte vom avea miercuri. În plus, se înnorează şi temporar apar ploile. Vântul se va înteţi, de asemenea. Va fi un decor de toamna perfect.

De altfel, vremea se va răci accentuat în toată ţara, începând de miercuri, după ora 10, spun meteorologii. Temperaturile vor scădea cu până la 10 grade şi în majoritatea regiunilor, dar mai ales în zonele centrale şi sudice unde vor fi şi ploi abundente.

Meteorologii nu exclud apariţia unor fenomene de vreme severă imediată pentru care vor emite avertizări nowcasting aşa cum s-a întâmplat şi astăzi când 16 judeţe din ţară au fost sub cod galben de ploi şi vijelii şi local, chiar portocaliu.

Însă după aceasta repriză de frig, vremea îşi revine.

Te-ar putea interesa și: