Evenimentul Zilei > Vremea > Bombă de la ANM. A venit iarna! Temperaturi extreme!
Bombă de la ANM. A venit iarna! Temperaturi extreme!

Bombă de la ANM. A venit iarna! Temperaturi extreme!

Un val de aer rece a lovit România, temperaturile maxime fiind cu mult mai scăzute decât normalul perioadei. În toată țara, maxima va fi de 24 de grade.

Astăzi avem tot vreme rece. Dimineaţa va fi bruma în zonele subcarpatice şi prin depresiuni, iar peste zi, vântul prinde putere în ţinuturile estice. Maximele vor fi de la 14 la 24 de grade, scrie Stirileprotv.

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune şi ne oprim în Dobrogea şi Bărăgan. Soare, un vânt rece şi temperaturi modeste. Abia de mâine apar ceva schimbări, însă la noapte prindem tot vreme rece.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, va fi soare şi destul de frig dimineaţa, dar pe la amiază, temperaturile cresc uşor faţă de ieri.

Tremuram destul de tare şi în jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina. Vântul sporeşte senzaţia de frig, iar maximele urcă vreo două grade faţă de ieri.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim vreme însorită, dar rece, mai ales în primele ore. Pe la amiază va fi un pic mai bine ca ieri, însă valorile sunt de octombrie. Noaptea se lasă bruma.

Şi pentru vestul ţării se anunţă vreme rece, dar cerul va fi senin şi temperaturile ating şi 20 de grade. Ieri au fost doar 16-17 grade.

Puţine schimbări găsim şi în Transilvania: vreme frumoasă, dar rece, mare parte a zilei. Noaptea va fi tare frig, cu brumă în multe zone.

În Oltenia, găsim foarte puţini nori, dar aerul rămâne rece şi temperaturile depăşesc uşor pragul de 20 de grade. Abia de mâine se îmbunează vremea.

Exact aceeaşi situaţie avem şi în ţinuturile sudice: soare cu dinţi pste zi şi o noapte rece.

În Bucureşti, mai avem o zi răcoroasă, apoi se încălzeşte. Acum dimineaţa, sunt grade, este chiar răcoare, iar maxima se opreşte pe la 21 de grade, ca şi ieri…

Şi la munte găsim vreme rece în acest week-end, şi asta în special dimineaţa. Azi scăpăm de ploi, dar prin zonă Orientalilor apar câţiva nori şi vântul rămâne destul de nervos. Mâine se mai încălzeşte puţin şi se înseninează peste tot.

Pe litoral, o să avem soare şi un vânt destul de insistent. Azi va fi mai răcoare dar mâine, temperaturile cresc şi ajung la normal. Va fi vreme de plajă.