Pe litoral, vremea se va încălzi treptat în primele zile ale intervalului, devenind călduroasă, temperatura ajungând în jurul a 30 de grade, pe 20 şi 21 iunie. Ulterior, se va răcori, iar media regională a temperaturilor maxime va scădea spre 26 de grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor de scurtă durată va fi mai ridicată în intervalul 22 – 25 iunie.

La munte, temperaturile maxime vor marca o creştere uşoară, spre o medie de 19 grade în data de 21 iunie, apoi vor fi în scădere, spre 16 grade în 23 iunie, valoare ce va caracteriza întreg intervalul 24 – 29 iunie. În ultimele zile ale intervalului, maximele vor creşte uşor, spre aproximativ 17 grade, în medie. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată pe tot parcursul intervalului.

În Bucureşti, vremea va fi călduroasă în perioada 19 – 21 iunie, 32 de grade. Ulterior acestui interval, o răcorire va conduce la scăderea temperaturilor diurne spre medii în jurul a 27 de grade în data de 23 iunie, valoare ce urmează a se înregistra şi în decursul perioadei 24 – 28 iunie. În ultimele zile regimul termic va marca o creştere uşoară. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată mai ales în perioada 21 – 27 iunie.