Spre seară, fenomene similare își vor face simțite prezența și în nordul Olteniei și al Munteniei, însă numai în mod izolat.

În Bucureşti, meteorologii anunță că duminică, va fi înnorat şi va ploua cu probabilitate mai mare în a doua parte a zilei şi seara. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va atinge aproximativ 15 grade Celsius.

În restul țării, vor fi înnorări în cea mai mare parte a intervalului și temporar va ploua, local în regiunile nordice și nord-vestice, la deal și la munte, și pe arii mai restrânse, cu o probabilitate mai mare în cele centrale și sudice.

 Ploile vor avea și caracter de aversă, iar izolat se pot acumula cantități de apă mai însemnate. La munte, în special la altitudini mai mari, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în zona înaltă a Carpaților Meridionali și a Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei, scrie Libertatea.