Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea. Când scăpăm de caniculă? Prognoză „sumbră” de la ANM
Vremea. Când scăpăm de caniculă? Prognoză „sumbră” de la ANM

Vremea. Când scăpăm de caniculă? Prognoză „sumbră” de la ANM

ANM vine cu o nouă prognoză „nesatisfăcătoare”. Se pare că încă nu scăpăm de caniculă, urmând mai multe zile în care temperaturile vor fi foarte ridicate.

Administrația Națională de Meteorologie a făcut un nou anunț referitor la ceea ce ne așteaptă, din punct de vedere atmosferic, în următoarele zile. Sfârșitul de săptămână aduce o vreme caniculară.

Vineri, vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară în zonele de câmpie din sud-vest şi sud, unde disconfortul termic va fi, din nou, ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în Bucovina şi 35 de grade în Lunca Dunării.

Sâmbătă va fi la fel de cald în mare parte din ţară. Conform ANM, temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 şi 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, acolo unde, izola,t vor exista și condiţii de ceaţă. Și duminică vor exista, transmit specialiștii ANM, aceleași condiții atmosferice.

 

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: