Evenimentul Zilei > Social > Vremea. ANM a emis o prognoză specială. Ce zone sunt vizate
Vremea. ANM a emis o prognoză specială. Ce zone sunt vizate

Vremea. ANM a emis o prognoză specială. Ce zone sunt vizate

Vremea. Pentru data de 5 martie, prognoza meteo anunță vânt puternic. Marți, pe alocuri, vor fi unele înnorări temporare și local va ploua slab în sud și sud-est. Vântul va sufla moderat spre tare în aproape toate regiunile, cu excepția Banatului, unde acesta va fi moderat.

Temperaturile maxime ale zilei de marți se vor încadra în general între 5 și 10 grade în Transilvania și Maramureș, 9-14 grade în Banat și Crișana, 14-19 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în zonă Luncii Dunării) și 12-17 grade în Moldova.

Vremea în Capitală va fi în continuare deosebit de frumoasă, cu valori termice maxime și minime ce se vor încadra între 17°C și 3°C. Deși temperaturile sunt mai ridicate decât în ziua precedentă, vântul va sufla cu putere. La amiază, prognoza meteo anunță vânt de 23 km/h dinspre V, în rafale ce ating chiar și de 58 km/h. Vântul mai scade în intensitate pe parcursul nopții și va sufla cu 13 km/h dinspre V. Cerul va fi acoperit complet de nori pe parcursul nopții.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.