Vremea de joi anunță un cer variabil în toate regiunile țării și nu vor mai cădea preciipitații. Vântul va sulfa moderat în aproape toate regiunile, cu rafale de până la 40-50 de km/h în Moldova, Bărăgan și Dobrogea. Temperaturile maxime vor crește ușor față de ziua de miercuri, acestea urmând să urce la prânz până spre 4-9 grade în Transilvania și Maramureș (valori ușor mai scăzute, de până la 1-2 grade fiind așteptate doar local în depresiunile din estul Transilvaniei). În Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 9 și 14 grade Celsius.

Vremea de joi va fi însorită la București. Scăpăm de precipitații, iar temperaturile cresc simțitor. Scăpăm de iarnă, încet dar sigur. Temperaturile maxime și minime la București se vor încadra între 12°C și 1°C. Cu toate că se va încălzi cu câteva grade față de ziua precedentă, prognoza meteo în București anunță vânt puternic, care va sufla cu  47 km/h la rafală, pe timpul zilei și cu de 42 km/h la rafală pe timpul nopții.

Și la munte, vom avea parte de o vreme însorită, cu maxime și minime termice ce se vor încadra între 8°C și  0°C. Vântul își va face simțită prezența și va bate în rafale de 37 km/h pe timpul zilei și cu 36 km/h pe timpul nopții. Prognoza meteo nu anunță ploi sau precipitații.