Cerul va avea înnorări accentuate și se vor semnala averse, iar cu precădere în sud și est vor fi însoțite de frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime, în ușoară scădere față de ziua anterioară în regiunile extracarpatice, se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

În Capitală, vremea va deveni în general instabilă. Vor fi înnorări, iar mai ales după orele prânzului se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22 de grade, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Sunt 40% șanse de furtuni în București.

În Moldova se vor înregistra temperaturi maxime de 22 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor scădea până la 14 grade Celsius. Vântul va sufla cu 17 kilometri pe oră, dar sunt șanse reale de furtună.

La munte temperaturile maxime nu vor depăși 18 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros și sunt șanse reale să aibă loc furtuni.