Vreme schimbătoare înainte de Crăciun. Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

Vreme schimbătoare înainte de Crăciun. Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni Sursa foto: Pixabay

Vremea va fi schimbătoare în următoarea perioadă, până la Crăciun, conform prognozei emise de meteorologi.

Specialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni, până la Crăciun.

Potrivit informațiilor vremea va fi schimbătoare în următorul interval de timp, iar perioadele calde, cu temperaturi peste medie, vor alterna cu cele reci. De asemenea, vor fi multe zile cu precipitații.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prognoza meteo în România pentru săptămâna 22.11.2021 – 29.11.2021.

În prima săptămână a intervalului analizat, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice. Iar în restul zonelor temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi deficitar local, în regiunile centrale, estice și sudice. În restul zonelor regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Sursa foto: EVZ

Prognoza meteo în România pentru săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval de vreme, în regiunile sud-estice. Vremea va fi mai rece, iar temperaturile mai coborâte în zonele din vest, nord-vest și în cele de munte. În restul țării, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna analizată, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării. Ploile și ninsorile se vor manifesta cu precădere în zonele montane.

Sursa foto. EVZ

Prognoza meteo pentru România în săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021

În acest interval de vreme analizat, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Vremea rece își va face apariția pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice și nord-vestice. Iar în rest precipitațiile vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval de timp.

Sursa foto: EVZ

Prognoza meteo în România pentru săptămâna 13.12.2021 – 20.12.2021

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână. Vremea caldă se va manifesta, mai ales, în regiunile extracarpatice. Iar în restul intervalului, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi apropiat de cel normal pentru intervalul de timp analizat de meteorologi. Ploile își vor face apariția în toate regiunile României.