Evenimentul ZileiVremeaVreme perfectă la munte în minivacanța de Sf. Andrei – 1 Decembrie

Vreme perfectă la munte în minivacanța de Sf. Andrei – 1 Decembrie

Vreme perfectă la munte în minivacanța de Sf. Andrei – 1 Decembrie
Vremea se anunță perfectă la munte în minivacanța care se apropie. Se deschid pârtiile.

Vreme perfectă la munte. Veste bună pentru pasionații sporturilor de iarnă. Cei care merg la munte în această minivacanţă vor avea ocazia să se bucure de zăpadă. Pârtiile se vor deschide peste 2 zile.

Vreme perfectă la munte. Ultimele pregătiri la Predeal

Staţiunea Predeal este rezervată aproape în totalitate, iar hotelierii fac ultimele pregătiri. Vremea însă se va încălzi spre finalul săptămânii, mai ales în sudul ţării. În unele zone se vor înregistra chiar şi 20 de grade.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ninsorile din ultimile două săptămâni au așternut un strat gros de zăpadă în Predeal, iar asta i-a entuziasmat pe români să aleagă stațiunea pentru minivacanța de 1 Decembrie.

Vreme perfectă la munte
Sursa foto: Dreamstime.com

Primii turişti au ajuns în staţiuni

Primii turiști ajunși deja se pot bucura în voie de zăpadă șipârtii libere.

Temperaturile scăzute au favorizat și producerea zăpezii artificiale. Iar pârtiile sunt în cele mai bune condiții. Închirierea unui echipament complet de schi costă la fel ca anul trecut.

Vreme perfectă şi pentru paradă

În următoarele zile, vremea se va încălzi. Mai ales în sudul țării, iar în unele zone se anunță și 20 grade. În Capitală, vremea va fi numai bună pentru parada de 1 Decembrie.

Se aşteaptă valori apropiate de normalul perioadei sau ușor peste acestea. Cu maxime între minus 1-0 grade în depresiuni, cu cel mult 4-5 grade în sudul țării. Minimele vor fi preponderent negative. Între minus 6 grade în depresiuni și cel mult 0 grade în zona de litoral.

Săptămâna viitoare, vremea se va răci din nou.

Cum va fi vremea în București

În București, cerul va fi temporar noros, iar în primele ore ale zilei se vor menține condiții de ploaie ușoară.

Pe parcursul zilei, vântul va crește în intensitate, cu unele rafale atingând în general 35-45 km/h. Temperatura minimă va fi mai ridicată decât în noaptea precedentă, situându-se în jurul a 3-4 grade.

În anumite zone se așteaptă o acumulare de zăpadă semnificativă. În nordul și centrul țării, precipitațiile vor avea caracter mixt, în timp ce în restul regiunilor se vor înregistra în principal ploi.


Accesează: