Evenimentul Zilei > Actualitate > Vrei să pleci într-o vacanță exotică? 3 destinații accesibile pentru toată lumea
Vrei să pleci într-o vacanță exotică? 3 destinații accesibile pentru toată lumea

Vrei să pleci într-o vacanță exotică? 3 destinații accesibile pentru toată lumea

Cine nu și-a dorit cel puțin odată să lase totul baltă și să plece într-o vacanță, în unele dintre cele mai frumoase locuri din lume?!

Din nefericire, pentru mulți acesta rămâne doar un vis deoarece, prețurile pentru astfel de excursii sunt piperate. Dar dacă v-am spune că puteți pleca într-o vacanță de neuitat, în cele mai frumoase destinații, fără să plătiți prețuri exorbitante.

Sir Lanka. Cu toate că nu este una dintre cele mai promovate destinații turistice în România, Sir Lanka este paradisul unde trebuie să mergi  cel puțin odată în viață. Dat fiind faptul că traiul este extrem de ieftin acolo, prețurile sunt foarte mici.

Prin urmare, nu vei fi nevoit să cheltuiești sume exorbitante de bani pentru a te simți bine. Data viitoare când dorești să pleci în vacanță,, îți sugerăm să iei și Sir Lanka în considerare. Desigur, prețul unui bilet de avion până acolo nu este foarte ieftin, dar veți compensa cu prețurile scăzute pentru cazare și mâncare.pentru cazare și mâncare.

Bali. Să te trezești dimineața, să vezi cel mai frumos apus care își revarsă culorile peste un peisaj de poveste, peste cele mai curate plaje și peste apa de un albastru impecabil. Cum sună asta?! Extraordinar de bine, nu? Dar parcă este un vis cu un preț mare.

Ei bine, nu. Bali este una dintre cele mai accesibile destinații exotice pentru turiști. Locuitorii duc o viață extrem de simplă și de modestă, astfel nu veți fi nevoiți să cheltuiți sume mari pentru a vă simți bine. Bali este locul de unde cei care se întorc învață să aprecieze lucrurile simple.

Maroc este una dintre cele mai populare destinații din Africa, unde prețurile sunt extraordinar de mici. Astfel, pentru o masă la restaurant sau pentru cumpărături, veți plăti cam jumătate din suma pe care o achitați în București, pentru același servicii.

Opțiunile pentru cazare sunt nelimitate, iar pentru transport veți plăti sume modice. Maroc este o destinație perfectă pentru cei care adoră aventura 😊. Bonus: biletele de avion sunt destul de accesibile.