Vladimir Găitan a spus, de asemenea, că Tudor Chirilă este cunoscut ca un tip foarte violent şi agresiv iar colegii acestuia au ieşit în faţa teatrului doar pentru a nu se isca un scandal.

"La Teatrul de Comedie nu poţi să mai ajungi, pentru că există Tudor Chirilă, care şi-a scos toţi colegii din distribuţia în care el joacă rolul principal, le-a spus: Luaţi hârtiile astea, iar acum protestăm! Probabil ca urmare a autorităţii lui şi faptul că e cunoscut ca un tip violent şi foarte agresiv, oamenii au ieşit. Liderii se nasc din această atitudine. Şi au ieşit în faţa teatrului demonstrând, neştiind pentru ce.

Actorii sunt timoraţi de acest copil (n.r. – Tudor Chirilă), dovadă că la o zi după ce  l-a umplut p-ăla de sânge (n.r. – scandalul de miercuri, când Tudor Chirilă a pălmuit un bărbat în Piaţa Charles de Gaulle) şi mai are antecedente în teatrul de Comedie. Oamenii se tem.

Habar n-au pentru ce protestează, mi-au şi spus: Vladimire, a fost aşa, o chestie, am ieşit, îmi pare rău. Le-am zis: Da v-aţi gândit că poate mâine-poimâne o să staţi în faţa teatrului cum stăteau înainte gărzile muncitoreşti şi o să întrebaţi opţiunile politice ale spectatorilor. Şi dacă nu sunt pe opţiunea voastră, le dai şi două perechi de palme, că aşa aţi văzut la liderul vostru, şi nu-i lăsaţi să intre în sală. O să ajungem şi la momentul ăsta", a spus actorul Vladimir Găitan la România TV