Evenimentul Zilei > Politica > Vlad Voiculescu, dat dispărut: „Dacă știți unde stă, lăsați-i un bilet în ușă” 
Vlad Voiculescu, dat dispărut: „Dacă știți unde stă, lăsați-i un bilet în ușă” 

Vlad Voiculescu, dat dispărut: „Dacă știți unde stă, lăsați-i un bilet în ușă” 

Consilierii USR PLUS îl caută cu disperare pe Vlad Voiculescu deoarece urmează o ședinţă importantă a Consiliului General al Primăriei Capitalei.
Vlad Voiculescu este dat dispărut înaintea unei ședințe importante sedinţei a Consiliului General al Primăriei Capitalei pentru desființarea companiilor municipale.
„Dacă știți unde stă, lăsați-i un bilet în ușă”. Este mesajul pe care l-a scris Dan Milea pe social media. Acesta îl dă dispărut pe Vlad Voiculescu chiar înainte de sedinţa Consiliului General al Municipiului București, aşa cum a anunţat recent şi Nicuşor Dan.
Sursa mesajului: B1TV.

Luni se reunește Consiliul General al Municipiului București într-o ședință importantă în care ar trebui făcut primul pas spre desființarea companiilor municipale înființate de fosta administrație PSD. Dar, din ceea ce reiese din masajul publicat mai sus, Vlad Voiculescu, cel care și-ar fi asumat rolul de lider al consilierilor generali USR-PLUS, nu este de găsit. Situaţia nu le convine celor din USR stârnind nemulţumiri pe grupurile lor de discuţii.

Nicușor Dan, despre mecanismul prin care companiile municipale vor fi desființate

 Am inclus pe ordinea de zi a şedinţei CGMB din 21 decembrie proiectele de hotărâre pentru desemnarea noilor reprezentanţi ai municipalităţii în Adunările Generale ale Acţionarilor (AGA) ale companiilor municipale. Aceşti noi reprezentanţi vor avea mandate clare şi limitate, cu obiectivul desfiinţării acestor companii ineficiente. Rezultatul va fi că „bucureştenii nu vor mai plăti risipa şi incompetenţa, iar Primăria Capitalei va contracta serviciile de care are nevoie de pe piaţa liberă, în mod transparent, prin contracte corect negociate”, a declarat Primarul General.

Ce-i de făcut? Vlad Voiculescu nu este de găsit nicăieri

Aşadar, înainte de întrunirea de luni, se pare Vlad Voiculescu nu este de găsit. Iar situația se complică deoarece Vlad Voiculescu și-ar fi arogat statutul de lider al consilierilor USR-PLUS şi, totodată, s-a impus la toate negocierile cu PNL, după se arată în mesajul de mai sus postat pe grupul lor de dialog. Vlad Voiculescu areuşit să stârnească ceva nemulţumiri pe grupurile de discuții, mai ales că cei de la USR se pare că nu știu nici măcar ce le-a spus Voiculescu celor de la PNL.