Evenimentul Zilei > Monden > Viviana îl ajută pe Cornel Galeș să își continue iubirea cu „Zânica” lui, după moarte
Viviana îl ajută pe Cornel Galeș să își continue iubirea cu „Zânica” lui, după moarte

Viviana îl ajută pe Cornel Galeș să își continue iubirea cu „Zânica” lui, după moarte

Cornel Galeș a murit săptămâna trecută într-un tragic accident rutier în Spania, acolo unde trăia alături de actuala sa parteneră de viață.

Fostul soț al regretatei cântărețe Ileana Ciuculete urmează să fie înmormântat lângă „Zânica” lui, femeia pe care a iubit-o toată viața. Contrar așteptărilor, Viviana Mantoiu, cea care a fost alături de Cornel în ultima perioadă a vieții, nu are nimic împotrivă, ba chiar se va ocupa de tot ce înseamnă înmormântarea și repatrierea trupului.

Aceasta a demarat deja procedurile și a scos din buzunar peste 3.000 de euro. Rămâne de văzut, însă, dacă rudele Ilenei Ciuculete vor fi de acord ca fostul soț să fie îngropat lângă artistă, având în vedere scandalurile în care au fost implicate ambele părți după moartea cântăreței. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va ajunge în țară săptămâna viitoare și va fi înmormântat pe 12 decembrie.

”A fost foarte complicat să îl aducă, până la urmă Viviana a plătit tot, a rezolvat tot! Cornel Galeș se va întoarce, dar lucrurile lui rămân acolo, până la terminarea anchetei. Și, probabil, pentru totdeauna, pentru că doar o rudă de gradul I poate să le ia. Și așa Viviana s-a chinuit enorm de mult să rezolve pentru repatrierea lui Cornel, a fost foarte complicat, pentru că autoritățile spaniole sunt foarte stricte.

Dar s-a descurcat, a rezolvat. Cornel Galeș va fi adus în țară pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc pe 12 decembrie, la cimitirul Străulești, chiar lângă Zânica lui. Sunt ușurată, acum, că el se va întoarce aici, unde îi este locul, lângă Ileana lui”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro