Evenimentul Zilei > Actualitate > Viteză AMEŢITOARE pe Autostrada A3. Un şofer a dat RADARUL peste cap
Viteză AMEŢITOARE pe Autostrada A3. Un şofer a dat RADARUL peste cap

Viteză AMEŢITOARE pe Autostrada A3. Un şofer a dat RADARUL peste cap

Un şofer s-a ales cu o amendă de 877,5 lei şi cu permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile după ce a fost depistat de poliţiştii rutieri conducând cu viteza de 239 km/h, pe autostrada A3 Bucureşti – Braşov.

"Astăzi, în jurul orei 12,45, poliţiştii rutieri din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A3 – Inspectoratul General al Poliţiei Române au depistat un bărbat care conducea un autoturism cu viteză excesivă. Şoferul, un bărbat de 47 de ani, din Bucureşti, a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 239 de km/h, în zona km 21 al autostrăzii. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 877,5 lei, conform legislaţiei în vigoare. De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile", precizează IGPR în comunicatul de presă, informează Agerpres.

Inspectoratul General al Poliţiei Române atenţionează că depăşirea limitelor legale de viteză reprezintă una dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere.