Evenimentul Zilei > Monden > Viorica din Clejani e mândră de Margherita. „E șmecheră fata mea, a ținut prima pagină”
Viorica din Clejani e mândră de Margherita. „E șmecheră fata mea, a ținut prima pagină”

Viorica din Clejani e mândră de Margherita. „E șmecheră fata mea, a ținut prima pagină”

Mama Margheritei a vorbit public despre scandalul în care a fost implicată fiica sa.

Viorica din Clejani a avut prima apariție publică după ce fiica sa, Margherita, a fost implicată într-un scandal uriaș, izbucnit în urma unui accident pe care l-a produs în Capitală. Viorica a afirmat că-și va apărea copii, indiferent de situație și este bucuroasă că fata sa a scăpat de anturajul dubios în care se învârtea.

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi”, a spus Viorica de la Clejani în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

„Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r.  – droguri).

La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a mai declarat Viorica în emisiunea citată. În ultima vreme, Margherita s-a reprofilat și a încercat să facă bani din modă. Ea și-a deschis un atelier de producere a hainelor.

„Acum trăiesc așa… ca un rock star. Am filmat un videoclip nou și o piesă nouă, în zona trap. Îmi place foarte mult trapul și voi aborda această direcție pentru o perioadă.

Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte”, a spus cântăreața în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: