Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dancilă vorbește despre întărirea relațiilor româno-israeliene. Ce a spus premierul României
Viorica Dancilă vorbește despre întărirea relațiilor româno-israeliene. Ce a spus premierul României

Viorica Dancilă vorbește despre întărirea relațiilor româno-israeliene. Ce a spus premierul României

Prim-ministrul României Viorica Dancilă a declarat, miercuri seara, că „în viitorul apropiat” va avea loc ședința comună a Guvernului României și a Executivului israelian. Premierul Benjamin Netanyahu i-a promis acesteia că reuniunea va fi primul eveniment comun după formarea Guvernului din Israel.

„Am avut o discuție telefonică cu dl Netanyahu, l-am felicitat pentru rezultatul alegerilor, am vorbit despre ședința comună. Se va realiza, ne va sprijini și dl ambasador (David Saranga, ambasadorul Isaraelului la București – n.r.) și este o ședință în care se întâlnesc prietenii. Urmează să stabilim în curând data. În viitorul apropiat, după formaraea Guvernului. Dl premier a spus că după formarea guvernului va fi primul eveniment pe care îl vom avea împreună”, a declarat Dancilă, la Antena 3.

De un an de zile se încearcă organizarea unei ședințe comune între Guvernul României și cel al Israelului. Până acum, însă, au existat două amânări din partea israeliană, în august și în noiembrie 2018.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: