Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă umilită pe internet: „Deșteapta lu’ tata!”
Viorica Dăncilă umilită pe internet: „Deșteapta lu’ tata!”

Viorica Dăncilă umilită pe internet: „Deșteapta lu’ tata!”

Fostul premier PSD, Viorica Dăncilă a fost contestată pe rețelele de socializare de internauții nemulțumiți de mesajele în care critica Guvernul pentru măsurile adoptate în contextul inundațiilor din ultima perioadă.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Viorica Dăncilă a criticat Guvernul pentru măsurile adoptate în cazul inundațiilor din ultima perioadă, care au lovit mai multe județe ale țării.

„«Meteorologii» de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetățenii și localitățile afectate de inundațiile grave din aceste zile”, a început Viorica Dăncilă, continuând:

„Atunci când eram premier și România a avut parte de inundații, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate și alocând rapid fonduri pentru depășirea efectelor inundațiilor”.

Fostul premier a mai scris, în postarea sa, că un guvern care ține cu românii vine cu ajutoare și îi susține pe cei aflați în nevoie.

„Sau cumva sloganul liberal «Prin noi înșine» înseamnă în caz de catastrofă „Descurcați-vă pe cont propriu”?! Mai guvernați deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviți din opoziție?”, a scris ea pe Facebook.

Postarea fostului premier PSD nu a avut prea mult succes, fiind contestată de internauți imediat după apariție. Aceștia i-au cerut să tacă și să meargă să-i ajute pe oameni, nu doar să comenteze pe Facebook.

„Doamna Dăncilă, noi am tăcut și v-am suportat guvernarea. A venit momentul ca și dumneavoastră să tăceți”; „Deșteapta lu’ tata!”; „Acum de ce nu vă duceți să ajutați oamenii la nevoie? V-ar putea ajuta la alegeri. Puneți mâna pe cazma și curățați albiile și șanțurile”; „Nu ai spus tu cucoană că ați scos țara din noroaie?”, au comentat internauții, conform a1.ro.

Ploile din ultima perioadă au produs inundații în numeroase localități din 19 judeţe, cele mai afectate fiind Alba, Bihor, Caraş-Severin, Harghita, Mureş, Neamţ şi Suceava. Sute de gospodării au fost inundate, o femeie a fost luată de viitură, iar alte persoane au fost evacuate. Din cauza precipitaţiilor abundente, pompierii au scos apa din 171 case, 286 curţi şi 98 beciuri.

Ciolacu, mesaj ironic pentru PNL: „Orban, Pilduitorul…”, „Sfinții petrecerilor”

Inițiativa „Fără penali…” intră în dezbaterea Parlamentului. Ciolacu a convocat Camera Deputaților