Ingrid Mocanu: "Viorica Dăncilă: ”Singura mea comandă este de la PSD, de la forurile statutare.” Am văzut, fetiță! Cum a votat CEX – ul PSD ceva, cum și tu și Tu-Dorel ați făcut 3,14×2 pe votul lor. 

Problema pesedeilor este că ei nu înțeleg și nu vor să înțeleagă cum funcționează Sistemul. El analizează ce este mai bun pentru el, pentru Sistem… în prezent Klaus și opoziția. 

Apoi începe demonizarea adversarilor: arma principală este dosarul penal. Președintele numește procurorii, are nevoie de ministrul justiției. A avut-o pe Prună, acum e Ana. 

Lupta LOR cu PSD e simplă: devine cineva incomod, primește dosar. Urcă cineva în fruntea PSD, devine ”corupt”… pentru orice. Cel ce va candida acum la președinție din partea PSD va fi al Sistemului sau va deveni ”corupt”. 
Iar pe Dragnea atât l-a dus capul… să meargă ca fraierul la pușcărie, în loc să remedieze asta. 

Legislația imprecisă și securistoidă este principala cauză a acestei situații, care convine majorității magistraților, cei ce își doresc doar propria imunitate, la schimb cu ”paradeala” (nu toți, sunt și magistrați ca niște magistrați în această țară, chiar și procurori), a comentat Ingrid Mocanu pe contul personal de socializare.