Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă, în ochii liderilor PSD Constanța: “Mama națiunii, cel mai puternic bărbat din România, înotătoare de performanță, corp frumos”
Viorica Dăncilă, în ochii liderilor PSD Constanța: “Mama națiunii, cel mai puternic bărbat din România, înotătoare de performanță, corp frumos”

Viorica Dăncilă, în ochii liderilor PSD Constanța: “Mama națiunii, cel mai puternic bărbat din România, înotătoare de performanță, corp frumos”

Val de cuvinte elogioase, la Constanța, ale gazdelor din PSD, la adresa Vioricăi Dăncilă, care și-a lansat candidatura în județ, vizitând mai multe localițăți în prezența conducerii partidului. În timp ce președintele organizației județene a PSD, Felix Stroe, le-a spus alegătorilor că Viorica Dăncilă este “mama națiunii”, senatorul Nicolae Moga a dezvăluit că “silueta elegantă” a premierului se datorează faptului că ea a făcut înot de performanță. Primarul Constanței Decebal Făgădău a plusat, apreciind că Viorica Dăncilă este cel mai puternic bărbat din politica românească.

Aflat în fața a sute de persoane adunate pe stadionul din Murfatlar, alături de Viorica Dăncilă și mai mulți lideri locali ai partidului, președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe i-a îndemnat pe oameni să meargă la vot. “Noi, în ziua de 10 noiembrie, trebuie să votăm un om deosebit. O femeie calmă, echilibrată, competentă, o mamă de familie, mama națiunii, care timp de 20 de luni a condus cu o mână de fier, și spre binele țării, a condus România”, a spus Stroe, în uralele mulțimii care scanda: “Viorica, Viorica!”

Spre seară, la Constanța, senatorul Nicoale Moga a făcut un adevărat spectacol din prezentarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, aflată pe scenă.  Ba chiar le-a cerut Vioricăi Dăncilă și stafului ei să se ridice în picioare și să aplaude sutele de oameni din sala Casei de Cultură pentru că “acesta este nucleul de bază al organizației județene de partid„.”Dați-mi voie să fiu serios pentru că suntem într-o situație în care nu-i de glumă” a spus Moga, explicând că România are nevoie de un președinte care ține cu românii.

”Oameni buni, ce nu știați. Ați văzut-o pe doamna președinte jucând tenis de masă. Ne-a bătut pe toți, odată când am jucat tenis pe toți ne-a luat la rând. Așa o să facă și pe 10 noiembrie și pe 24 noiembrie. Dar ce nu știați, și dau din casă, vă rog să îmi permiteți, doamna președinte. Doamna președinte a fost înotătoare de performanță, de aia are și corpul ăsta frumos, așa. Elegant, siluetă”, a dezvăluit senatorul Moga, în râsetele Vioricăi Dăncilă și ale celor de pe scenă. “I love you”, striga tare din sală un membru de partid, adresându-se președintei PSD.

Nici primarul Decebal Făgădău nu a fost mai prejos. El și-a lăudat șefa de partid, spunând că a fost mai tare decât mulți bărbați care au încercat să o dărâme. “Doamna Viorica Dăncilă, așa cum a fost prezentată de tinerele colege (prezentatoarele), în momentul de față nu cred că este doar cea mai puternică femeie din politica românească, cred că este și printre cei mai puternici bărbați din politica românească. Am văzut că după întâlniri, reuniuni, discuții, mulți bărbați s-a unit, dar tot la trădări au aplelat, ca să încerce să o dea jos. Este timpul să îi arătăm doamnei Dăncilă că suntem cu totul alături de dânsa” a spus Decebal Făgădău, încheind că  Viorica Dăncilă “este un premier care a făcut pentru România atât de multe lucruri, că nu apucăm să le comunicăm”.