Evenimentul Zilei > Politica > Viorel Cataramă, „promisiunea nr. 1” dacă iese Primarul Capitalei. Referendum anti-mască?
Viorel Cataramă, „promisiunea nr. 1” dacă iese Primarul Capitalei. Referendum anti-mască?

Viorel Cataramă, „promisiunea nr. 1” dacă iese Primarul Capitalei. Referendum anti-mască?

Viorel Cataramă a anunțat ce va face întâia oară „ca Primar General la București”.

„PROMISIUNEA NR. 1

Ca Primar General la București, voi organiza un referendum, locuitorii Capitalei urmând a răspunde la următoarea întrebare:

Sunteți de acord cu suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale (inclusiv din cauză de Covid)?

Notă: se exclude situația în care România ar fi victima unei agresiuni armate”, a scris Viorel Cataramă, pe Facebook.

Viorel Catarama pus la colț de un celebru miliardar! „Băi, mie îmi murea copilul!”

În mai, Viorel Cataramă a participat la o emisiune de televiziune unde a insistat pe ideea că noul coronavirus chinezesc nu există, și că toată criza mondială face parte dintr-un scenariu pus la cale de oculta mondială.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, cu o avere estimată la ordinul zecilor de milioane de eurom l-a pus la punct pe Viorel Cataramă. El era nemulțumit că astfel de idei sunt propagate în spațiul public, în condițiile în care chiar fiul lui a fost internat cu infecție cu SarsCoV2, după o vizită în SUA.

„Băi, Viorele, copilul meu – și Mircea Badea știe – a venit de la New York cu Covid. Și a fost în spital, în România, 17 zile, Viorele! N-am dormit o oră pe noapte, domnu’ Viorel, pentru că nu puteam să dorm. Băi, mie îmi murea copilul! Nu am eu treabă cu 30.000, cu 60.000, ce ai tu în cap… Viorele, mie îmi murea copilul și dacă era și copilul tău acolo lângă al meu, cred că amândoi ne tăvăleam prin curtea spitalului – cu Covid!”, a spus Tăbăcaru.

Viorel Cataramă a negat existența virusului, iar pentru asta s-a dus într-o localitate, unde s-a îmbrățișat cu o persoană, suspectă de infecție cu noul coronavirus.

Joia trecută, Cataramă și-a făcut testele care au ieșit negative. Din cauza comportamentului său, soția lui Cataramă, cunoscutul medic Adina Alberts a anunțat public că se va autoizola, împreună cu copilul acestora, pentru a nu se infecta.