Violeta Alexandru se dezice de PNL și îl acuză pe Florin Cîțu că a aruncat partidul în haos total

Violeta Alexandru se dezice de PNL și îl acuză pe Florin Cîțu că a aruncat partidul în haos total sursa: arhivă EVZ

Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a demisionat, astăzi, din grupul parlamentar al PNL, și a spus că este inadmisibil ce se întâmplă la liberali.

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în Guvernul lui Ludovic Orban, actual deputat, a anunțat, astăzi, că demisionează din grupul parlamentar al PNL şi devine parlamentar neafiliat.

„Am luat decizia să mă alătur colegilor mei, despre care deja ştiţi că s-au dezafiliat, şi să rămân alături de ei un om liber, asumat, un om care spune lucrurilor pe nume”, a afirmat Violeta Alexandru, la Parlament.

Violeta Alexandru a demisionat și îl acuză pe Florin Cîțu că gestionează un haos

Apropiată de Ludovic Orban, ea a criticat faptul că PNL nu va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Mi se pare incredibil că PNL nu merge cu o propunere de candidat de premier la Cotroceni. Aşa ceva mi se pare o palmă pentru toţi alegătorii noştri care ne-au votat în decembrie anul trecut, mi se pare de neacceptat că ne ducem să stăm jos să discutăm cu PSD pe care l-am hulit atâţia ani, în frunte cu cel care acum este preşedintele PNL, Florin Cîţu, şi care şi-a făcut o întreagă campanie împotriva PSD şi acum se face că nu-şi mai aduce aminte ceea ce a spus public şi ceea ce ne-a spus nouă, colegilor noştri din PNL”, a spus Violeta Alexandru. Ea a vorbit despre un „haos” existent la nivelul partidului.

Deputatul a afirmat că Florin Cîţu este „cauza problemelor pe care PNL le are în acest moment.” Și a vorbit despre refacerea alianței cu cei de la USR și cei de la UDMR.

Cere refacerea alianței cu USR și UDMR

„Soluţia pentru a guverna corect România este la îndemâna noastră şi aceea este refacerea coaliţiei cu USR PLUS şi UDMR”, a afirmat Violeta Alexandru. Ea a arătat că senatorii şi deputaţii PNL care au demisionat din grupurile parlamentare şi au devenit neafiliaţi se vor poziţiona pe fiecare proiect venit de la Guvern. Ea a mai spus că aceşti parlamentari nu au primit niciun semnal de integrare în activitatea desfăşurată de PNL. Violeta Alexandru este cel de-al 16-lea parlamentar care demisionează din grupurile parlamentare ale PNL.