Evenimentul Zilei > Actualitate > Violențe, la Constanța, în fața Medicinei Legale. 11 agresori, reținuți de polițiști
Violențe, la Constanța, în fața Medicinei Legale. 11 agresori, reținuți de polițiști

Violențe, la Constanța, în fața Medicinei Legale. 11 agresori, reținuți de polițiști

Zeci de persoane s-a luat la bătaie în fața Serviciului de Medicină Legală din Constanța pe fondul unui conflict mai vechi dintre doi bărbați din Medgidia, locuitori ai cartierului Ali Baba. Conflictul violent a fost aplanat de mascații Serviciului de Acțiuni Speciale, 11 persoane fiind reținute pentru 24 de ore.

Încăierarea a avut loc în fața Serviciului de Medicină Legală din Constanța, polițiștii Secției 2 fiind alertați, la 112, de către locatarii blocurilor din zonă. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de la Poliția municipiului Constanța și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, care au aplanat cu rapiditate, conflictul.

Persoanele implicate au fost identificate și duse la poliție pentru audieri. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în urma unui conflict produs în urmă cu câteva zile, un bărbat din Medgidia s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală pentru o examinare medico-legală. În fața sediului, victima, împreună cu familia acestuia au fost așteptați de alte persoane în frunte cu agresorul. Acesta și-a atacat, astfel, din nou victima, spunându-i că dacă vrea certificat medico- legal, să îl obțină pe drept, nu pentru o palmă  primită anterior.

Scandalul a luat amploare, părțile beligerante, bărbați și femei deopotrivă, si-au dat pumni și picioare, s-au lovit cu bâte, pietre și alte obiecte contondente. Speriați, oamenii din zonă au sunat la 112. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și  liniștii publice și distrugere. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu, 11 persoane au fost reținute, urmând ca astăzi să fie prezentate procurorilor pentru a dispune măsurile legale. (Foto Facebook)