Violator în serie, prins de polițiștii din Constanța

Violator în serie, prins de polițiștii din Constanța

Un tânăr, de 20 de ani, din comuna Topalu, Constanța, a fost arestat preventiv pentru săvârșirea a patru infracțiuni de viol și tot atâtea fapte de violare de domiciliu. El este cercetat și pentru două infracțiuni de loviri și alte violențe precum și un furt.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale, al IPJ Constanța, au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea a patru infracțiuni de viol. Anchetatorii au probat că individul, în perioada 25 decembrie 2017-1 februarie 2018, a violat, de trei ori, o femeie, de 77 de ani, din sat. Bătrâna nu a depus plângere la poliție. În noaptea de 7/8 septembrie 2018, tânărul în cauză a violat o altă femeie, de 41 de ani, din comuna Topalu. Aceasta din urmă a făcut sesizare la poliție.

Din cercetări a reieșit că tânărul o violase, anterior, și pe bătrâna de 70 de ani. Deși a doua victimă și-a retras, ulterior plângerea, oamenii legii au continuat cercetările, finalizând întreaga poveste. Pus în fața probelor, violatorul a confirmat faptele însă a invocat că se afla sub influența alcoolului. Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu spune că tânărul a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, iar în urmă cu câteva minute a fost arestat preventiv pe 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Hârșova.

 

Ne puteți urmări și pe Google News