Evenimentul Zilei > International > VIOL ÎNFIORĂTOR, comis de 7 ROMÂNI în Anglia. Totul a fost FILMAT cu telefonul mobil
VIOL ÎNFIORĂTOR, comis de 7 ROMÂNI în Anglia. Totul a fost FILMAT cu telefonul mobil

VIOL ÎNFIORĂTOR, comis de 7 ROMÂNI în Anglia. Totul a fost FILMAT cu telefonul mobil

Şapte români stabiliţi în Marea Britanie au violat o tânără, timp de patru ore, I au filmat oribilele scene cu telefonul mobil.

  Apariţii HALUCINANTE în anii ‘50. Cum arătau STUDENTELE care DESFIINŢAU toate canoanele decenţei | GALERIE FOTO 

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Marea Britanie se îndrepta spre casă după ce a fost în vizită la nişte prieteni şi s-a întâlnit cu românul Mihăiţă Palie, de 33 de ani, într-un pasaj subteran.

Tânăra ar fi mers cu Palie într-o casă din Southampton, Hampshire, unde a avut loc agresiunea celor şapte români, conform publicaţiei Mirror.

Timp de patru ore, Palie, Nicut (20 de ani), Octavian Militaru (37 de ani), Ion Matei (41 de ani), Nicolae Ghinea (21 de ani), Radu-Florin Panciuc (21 de ani) și un băiat în vârstă de 13 ani au abuzat-o sexual, în timp ce întreaga scenă era filmată cu telefonul mobil.

După ce a scăpat din mâinile agresorilor, tânăra a sunat la Poliţie. După mai multe ore de audieri, agresorii au fost arestaţi de către poliţişti, însă cei şapte români au respins acuzaţiile şi susţin că sunt nevinovaţi.


  Au fost MĂCELĂRIŢI PSIHIC şi NENOROCIŢI pe viaţă. Cum arătau bolnavii dintr-un SPITAL DE NEBUNI din 1869 | GALERIE FOTO