Evenimentul Zilei > Politica > Vîntu îi dă veştile proaste lui Dragnea: Investigaţiile RISE Project în Brazilia, realizate de CIA
Vîntu îi dă veştile proaste lui Dragnea: Investigaţiile RISE Project în Brazilia, realizate de CIA

Vîntu îi dă veştile proaste lui Dragnea: Investigaţiile RISE Project în Brazilia, realizate de CIA

Deşi este la închisoare, Sorin Ovidiu Vîntu continuă să posteze analize pe blogul personal. De această dată, mogulul a scris despre afacerile lui Dragnea din Brazilia.

„Realitatea este, băi generație, cea pe care ți-am spus-o încă de pe acum 3 ani. Într-adevăr, serviciile secrete importante din România lucrează la ordinul CIA, dar această agenție face politica SUA nu a lui SOROS. Trebuie să fie cineva de-a dreptul cretin să creadă că spionajul american ascultă ordinele unui singur individ, fie el și multi-miliardar”, a scris Vîntu pe blogul personal.

„Adevărul este că Trump face ce a făcut și Băsescu după 2009 și Erdoğan după puciul ratat de anul trecut. Băsescu a dat vina pe Năstase, Voiculescu și pe mine, arătându-ne adevăraţii dușmani ai poporului, pentru nopțile în care nici măcar whisky-ul băut în cantități industriale nu-i putea alunga coșmarurile, și a dat ordin celor doi tiriplici de la SRI, Maior și Coldea, să se ocupe de arestările noastre și nu doar pe noi, ci și pe cât mai mulți apropiați de ai noștri. Erdoğan l-a găsit țap ispășitor pe Muhammed Fethullah Gülen și a arestat sau a demis zeci de mii de adversari și incomozi, etichetându-i ca fiind slugile acestuia. Trump s-a focalizat pe Soroș și, pentru a-l putea distruge, l-a transformat într-un monstru global, iar pe bursierii lui în niște slujbași ai diavolului. Cu acest ultim punct Trump încearcă să ascundă dezastrele provocate de SUA în țările vasale, prin securiștii locali și ambasadorii care le-au legitimat acțiunile.

Haosul din România de astăzi se datorează, în exclusivitate, politicilor SUA puse în operă de un bețiv fără orizont și slugile lui de la SRI. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns dezastrele provocate de politicile SUA, decerebrații ăștia au mai pus și de la ei. După ce au fost făcute una cu pământul, toate elitele politice și de afaceri din România, nu Soroș, au venit la Guvernul României să ne ia locul, înmânându-i lui Grindeanu, insultatorul, to do list. Nu la Soroș s-a dus Iohannis să depună jurământul de vasalitate ci la CIA, în primul rând, și abia apoi la Trump”, a mai scris SOV.