Evenimentul Zilei > Actualitate > VILA de LUX a unui bogat om de afaceri s-a PRĂBUŞIT din senin | GALERIE FOTO
VILA de LUX a unui bogat om de afaceri s-a PRĂBUŞIT din senin | GALERIE FOTO

VILA de LUX a unui bogat om de afaceri s-a PRĂBUŞIT din senin | GALERIE FOTO

Vila unui bogătaş londonez, evaluată la aproximativ cinci milioane de euro, s-a făcut praf în timpul unor lucrări de reamenajare a subsolului.

Căsoiul cu mai multe niveluri, amplasat într-o zonă de lux a Londrei, aparţine unui fost director de companie de telefonie care solicitase lărgirea subsolului şi transformarea lui din pivniţă în sală de cinema, fitness şi cramă. Prăbuşirea s-a produs din senin, ziua în amiaza-mare, la scurt timp după ce muncitorii tocmiţi pentru lucrare plecaseră de pe şantier.

Oamenii din zonă spun că au auzit un zgomot uriaş şi înfricoşător care i-a determinat să iasă în stradă să vadă ce s-a întâmplat. Numeroase cărămizi au căzut direct pe aleea publică din faţa casei şi este un miracol că nu a fost nimeni rănit, spun martorii oculari.

“Toate cele trei niveluri ale casei s-au prăbuşit. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar situaţia putea fi dramatică având în vedere că mai mulţi muncitori lucraseră acolo cu doar câteva ore mai devreme. Locuinţele învecinate au fost evacuate”, au declarat reprezentanţii Brigăzii de pompieri din Londra. Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au dus la prăbuşirea valorosului imobil. Proprietarul vilei devenite un morman de moloz, Mark Welsh exclude însă categoric posibilitatea unei erori a muncitorilor tocmiţi pentru lucrările de reamenajare. “Este o clădire veche. Colapsul nu are nimic de-a face cu lucrările executate de aceştia”, a precizat Welsh