Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce rol va avea Ionuț Lupescu în fotbal, după ce a pierdut alegerile FRF
Ce rol va avea Ionuț Lupescu în fotbal, după ce a pierdut alegerile FRF

Ce rol va avea Ionuț Lupescu în fotbal, după ce a pierdut alegerile FRF

Ionuț Lupescu a fost învins la scor de principalul său condracandidat Răzvan Lupescu, în alegerile pentru șefia fotbalului românesc.

„Kaiserul” a obținut, ieri, în urma alegerilor FRF, doar 78 de voturi, în timp ce Răzvan Burleanu a fost real președinte al forului cu 168 de voturi. În momentul în care și-a depus candidatura la „Casa Fotbalului”, Lupescu a renunțat la postul de Director al Comisiei Tehnice de la UEFA, mutare pe care apropiații săi și nu numai i-au spus că a făcut o mare greșeală. „Lupescu nu se va întoarce pe postul de la UEFA dacă va pierde alegerile FRF”, declara în urmă cu câteva zile Thomas Giordano, ofițerul de presă al forului european.

Însă, potrivit Digi Sport, fostul mijlocaș al naționalei este foarte aproape de a ocpua un post în cadrul FIFA, instituție din care Lupescu a mai făcut parte în 2014, când a fost repartizat în Grupul de Studiu Tehnic al FIFA care a analizat toate cele 64 de partide de la Cupa Mondială din Brazilia.   

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.