Evenimentul Zilei > Actualitate > O videochatistă celebră s-a descărcat. Face o avere în fiecare lună, dar în schimbul unor apucături bolnave ale clienților perverși
O videochatistă celebră s-a descărcat. Face o avere în fiecare lună, dar în schimbul unor apucături bolnave ale clienților perverși

O videochatistă celebră s-a descărcat. Face o avere în fiecare lună, dar în schimbul unor apucături bolnave ale clienților perverși

O tânără amatoare de videochat a murit în urma unui „show” periculos. Deși părea că totul merge bine în viața ei, nimeni nu a intuit ce făcea, de fapt, aceasta.

În general, tânăra Hope Barden arată fericită și pare lipsită de griji datorită faptului că face videochat, acest stil de viață oferindu-I o oarecare liberate financiară.

Dar, în spatele „ușilor închise”, meseria de videochatistă implică mai multe „ritualuri dubioase”. Aceasta participa la acte sexuale periculoase, care, de obicei sunt plătite foarte bine de către clienții săi.

Hope Barden, 21 de ani, a murit în urma unui „număr” sexual pe care clientul său l-a droit. Aceasta s-a strangulate până s-a sufocat și a decedat.

În decursul a trei luni, tânăra s-a afundat din ce în ce mai mult în jocurile negre și periculoase ale unui client pe nume Jerome Dangar, care deține un bar local.

În martie 2018, Hope a murit de la asfixiere în domiciliul ei din Burton, Staffs, în timp bărbatul în vârstă de 45 de ani, Dangar, a vizionat „show-ul” live, online, din Tintagel, Cornwall, fără a anunța autoritățle. Fiind deja închisoare pentru o altă infracțiune, acesta s-a spânzurat înainte de a fi acuzat și pentru moarte tinerei fete.

Mama ei, Kate, a pornit o bătăliei contra acestui gen de „job”, tocmai din teama că o altă fată naivă ar putea sfârși precum fiica ei, scrie TheSun.