Evenimentul Zilei > Monden > VIDEO. Care este relația dintre frații Marius și Iulian Moga. Motivul pentru care nu vor să lucreze vreodată împreună

VIDEO. Care este relația dintre frații Marius și Iulian Moga. Motivul pentru care nu vor să lucreze vreodată împreună

Iulian Moga este unul dintre cei mai titrați regizori de videoclipuri din România, iar de câțiva ani și-a extins domeniul către producțiile de televiziune. Deși a produs și regizat proiecte mari, cel mai recent fiind „Masked Singer România”, fiind în familia PRO de multă vreme, Iulian nu a lucrat niciodată cu fratele mai mare, Marius Moga.

Deși nu avea nici 18 ani când a început să lucreze cu artiștii în vogă de la noi, lui Iulian Moga nu-i place să apară în fața camerelor de filmat, mărturisindu-ne că se simte în largul lui în postura de regizor. „E regizor de când m-a cunoscut pe mine”, ne-a spus Smiley, întrerupt de Iulian care a precizat că face această meserie din 2002.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

„Ce mă ? Când m-ai cunoscut pe mine aveai 14-15 ani. Este talentat, și-a făcut treaba frumos, a crescut frumos. L-am certat și eu  și Marius, am stat cu gura pe el. L-am susținut că ne este drag de el și că este talentat. Dacă nu era talentat îi ziceam”, a mai completat Smiley.

Se știe că frații Moga formează o echipă imbatabilă pe scena muzicală din România, însă pare că nu vor să forțeze mâna și în aceea privește emisiunile de divertisment, la care ambii participă, din diferite poziții.

„Noroc cu Smiley. Dar chiar noroc, vorbesc serios. El m-a susținut. Noroc cu el că mi-a dat mulți bani și am putut să fac clipuri mișto. Și pentru că sunt obligați practic. Unul îmi este frate, iar unul e frate vitreg și era dubios să nu mă susțină. Cu Marius am colaborat doar la videoclipuri, dar la proiecte TV încă nu, așteptăm”, a mai declarat Iulian Moga pentru EVZ. Se pare însă că unul dintre motivele pentru care nu au ajuns încă la acest gen de colaborare este chiar bunul lor prieten, Smiley.

„Nici nu își doresc să lucreze împreună.Bine, eu nu îmi doresc. Eu îmi doresc cu Iulian, dar nu mi-aș dori să fiu cu amândoi niciodată. Iulian este mai echilibrat. De când era mai mic era mai echilibrat decât Marius. Așa mi se pare mie”, a intervenit amuzat Smiley.

Iulian va deveni tătic în luna noiembrie

Profitând de prezența lui Smiley, dar și de faptul că în câteva luni Iulian Moga va deveni tătic, l-am întrebat pe cel pe care îl consideră ca un frate mai mare, dacă i-a dat sfaturi de parenting, el având deja experiență. „N-am ce sfaturi să-i dau că și eu acum învăț. Doar să rămână calm. În orice situație spui „ai dreptate, draga mea”, chestii de bază”, l-a sfătuit Smiley. Din fericire, Iulian l-a urmărit îndeaproape pe Marius Moga în relația cu fiica lui, dar și pe Smiley în postura de proaspăt tătic, așa că a tras singur concluzii. „Smiley a făcut teste înainte să devină tătic. Se trezea la 3 dimineața. Își punea ceasul să sune. El s-a pregătit”, ne-a spus Moga.

Video: Răzvan Vălcăneanțu