Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Îl mai țineți minte pe Fizz? Cu ce se ocupă acum cântărețul care a dat moda hainelor de blană la bărbați

VIDEO/ Îl mai țineți minte pe Fizz? Cu ce se ocupă acum cântărețul care a dat moda hainelor de blană la bărbați

Fizz sau Bogdan Croitoru, după numele real, a luat cu asalt showbizul autohton și tot subit și definitv a dispărut din muzică și din viața publică. Tânărul s-a consacrat prin videoclipuri excentrice, din care nu lipseau celebrele sale blănuri purtate la bustul gol. S-a retras din muzică spunând că se ocupă de afacerile familiei. Acum, Fizz și-a investit finanțele în monede virtuale.

După ce o perioadă a fost implicat în afacerea mamei sale, Doina Croitoru, care conduce Servicu de Salubritate București, dar a și participat la turneele internaționale de Poker, lui Fizz i-a fost dor de expunerea pe micul ecran, așa că s-a înscris la show-ul matrimonial „Puterea dragostei”, difuzat de Kanal D, pentru a-și găsi jumătatea.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/4

Chiar dacă a fost mai mereu înconjurat de femei frumoase, având la un moment dat și o agenție de fotomodele, Bogdan nu s-a apropiat suficient de mult de nicio femeie pentru a-și întemeia o familie. După „Puterea dragostei”, Fizz a intrat într-un con de umbră. Recent, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Bogdan Croitoru pe stradă, în compania a doi prieteni. Se pare că tinerii încercau să-i vândă lui Fizz un autoturism de lux, însă fostul cântăreț nu s-a lăsat impresionat, mai ales că deține un Rolls Royce Wraith al cărui preț ajunge undeva la 300.000 de euro.

Investește în monede virtuale

Se pare că banii pentru extravaganțele pe car ele face în continuare provind in investițiile pe care le-a făcut în monede virtuale. Recent, Bogdan Croitor a devenit partener la primul Crypto Exchange din România, o platformă online, dar și ATM-uri de unde se pot cumpăra Bitcoin sau alte cryptomonede. Atât de implicat este în acest proiect, astfel încât a ajuns să țină coferințe despre fenomenul crypto, încercând să-i convingă și pe alții să facă astfel de investiții.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News