Evenimentul Zilei > Actualitate > VIDEO EXCLUSIV. Noapte de lucru continuu pentru Romprest. S-a colectat gunoiul din sectorul 1. Acțiunea continuă
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV. Noapte de lucru continuu pentru Romprest. S-a colectat gunoiul din sectorul 1. Acțiunea continuă

Sâmbătă seară, după ce operatorii stațiilor de sortare au primis mașinilor Romprest să descarce, societatea de salubritate a ieșit pe teren în sectorul 1 al Capitalei, în ciuda faptului că nu a fost achitată nicio factură restantă.

Mașinile și angajații Romprest au fost pe străzi începând de sâmbătă seară, de la ora 21.00. la scurt timp după ce, prin bunăvoința operatorilor stațiilor de sortare la care se înregistrau facturi restante, au mașinile Romprest au reușit să descarce pentru a se putea întoarce în teren.

Acțiunea de colectare a deșeurilor a început de aseară și continuă și azi, se lucrează la foc continuu. Munții de gunoaie de pe străzi au început să dispară, desi primăria Sectorului 1 nu a mișcat un deget pentru rezolvarea situației de criză. Acțiunea este una temporară, iar serviciul este în risc de a se bloca din nou dacă contractorul, Primăria sectorului 1 prin Consiliul Local nu-și achită facturile restante.