De când au renunțat la apartament și s-au mutat într-o casă cu o curte generoasă, Crina Abrudan și Gabi Popescu s-au transformat în mici agricultori. Cel puțin asta ne-a declarat fosta știristă, care din primăvara până toamna grădinărește. „Ne iese în principiu ce facem. Important este să ascundă cineva foarfecele din calea noastră pentru că și eu și Gabi când ne apucăm de tuns gazonul, nu mai lăsăm nimic din el. Când se apucă Gabi de tuns pomii nu mai lăsăm nimic din ei. Ne facem o umbră în curte ceva ce n-ai văzut”, a povestit Crina pentru EVZ. Cei doi și-au descoperit abilitățile încă din copilărie, de când își petreceau vacanțele la bunici. „Eu când am fost mică am stat mai mult pe la bunici și aveam obiceiurile luate de la bunici. În fiecare primăvară, de fapt până în toamnă, tundeam gardul o dată la câteva săptămâni, în fiecare primăvară dădeam pomii cu var. Gabi a ținut cu tot dinadinsul să ne punem pomi fructiferi în curte, deși eu îl întreb ce caută pomii fructiferi pe lângă piscină, că ar trebui să avem niște pomi decorativi, nu fructiferi. Dar nu contează, noi îi dăm cu var, îi stropim. Ne-am cumpărat și pompă de stropit pomii”, ne-a mai povestit fosta prezentatoare TV.

Atât de mult le place să-și petreacă timpul în grădină, încă nu apelează la ajutorul specialiștilor, ci preferă să se gospodărească singuri. „Vara trecută am avut probleme cu gardul viu și din două în două săptămâni stropeam gardul viu. Unul era cu pompa în spate, ca un rucsac, și celălalt dădea la manivelă și stropea. De când stăm la curte ne-am transformat în agricultori”, a mai povestit amuzată Crina Abrudan pentru EVZ.

Gabi Popescu speră să-și cumpere și câteva găini

Chiar dacă locuiesc la ieșirea din București, într-o zonă nu foarte populată, regulile urbanistice nu le permite să crească animale domestice. Fostul fotbalist și-ar dori enorm ca în curte să aibă și câteva găini de rasa. „Gabi și-ar dori foarte mult să cumpere niște găini, de rasă, diverse rase de găini. Și-ar dori să se trezească dimineața și să meargă în curte să ia ouăle de la găini și să facă omletă”, ne-a mai zis Abrudan.

VIDEO: Răzvan Vălcăneanțu