Evenimentul Zilei > International > VIDEO. Bătaie generală, pe plajă! Polițiștii au fost atacați cu șezlonguri și umbrele
VIDEO. Bătaie generală, pe plajă! Polițiștii au fost atacați cu șezlonguri și umbrele

VIDEO. Bătaie generală, pe plajă! Polițiștii au fost atacați cu șezlonguri și umbrele

O bătaie generală între turiști și polițiști a izbucnit în acest weekend pe o plajă din Belgia.

Scandalul s-a iscat în momentul în care polițiștii le-au cerut turiștilor să elibereze plaja, pentru că era prea aglomerată. Forțele de ordine au fost chemate de un salvamar, care a anunțat că un grup de tineri nu respectă regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

„Deodată a început o bătaie generală și s-a creat un întreg haos”, a povestit managerul unui bar.

Autoritățile au decis închiderea orașului Blankenberge pentru turiști, după bătaia generală de sâmbătă: „Orașul nostru are nevoie de o pauză”

 

Posted by Owen Avr on Sunday, 9 August 2020

 

Blanckenberge Owen Avr

Posted by Owen Avr on Saturday, 8 August 2020

A „explodat” Molotovul. Bătaie ca-n filme la Vama Veche. Cum au reacționat polițiștii

Tradiția se menține la Vama Veche și în acest an. Petrecerile încep seara și se termină după răsăritul soarelui, cu tot cu restricțiile impuse de autorități.

Numai că, de multe ori, petrecerile nu se termină cu bună dispoziție.

Așa a fost și la sfârșitul lunii iunie, când mai mulţi tineri s-au luat la bătaie pe plaja din Vama Veche. Totul a fost filmat de martori și postat pe paginile de socializare când niște tineri îşi împarțeau pumni şi picioare.

Tinerii s-au luat la bătaie în fața localului Molotov.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini de pe o rețea de socializare, în care se prezintă un incident din stațiunea Vama Veche, va comunicăm faptul că, din primele informatii, evenimentul s-ar fi produs în cursul acestei dimineți, în mod spontan.

Precizăm faptul că polițiștii nu au fost sesizați cu privire la acest incident și, până în acest moment, nu este depusă nicio plângere referitoare la acest eveniment.

În cauză, polițiștii din cadrul Biroului Vama Veche – 2 Mai s-au autosesizat și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Reamintim că în urmă cu câteva zile o terasă din Vama Veche a fost închisă, după ce o angajată de la bar a fost confirmată cu coronavirus.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa a declanșat o anchetă epidemiologică în acest caz.

Directoarea DSPJ, Cristina Schipor, a confirmat, duminică dimineață, că a apărut un nou caz de Covid-19 în rândul angajaţilor terasei din Vama Veche care a fost închisă sâmbătă după confirmarea unui caz de coronavirus. Primul caz a fost al unei barmaniţe de la terasa respectivă.

Apoi, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică împreună cu cei ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, ai Direcţiei Sanitar- Veterinară şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au făcut o acţiune de verificare la terasa respectivă, la finalizarea căreia autorităţile au decis închiderea localului până la finalizarea anchetei epidemiologice.

De asemenea, angajaţii terasei din Vamă au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile, aşa cum prevede procedura în astfel de cazuri, a mai precizat directoarea DSPJ Constanţa, romaniatv.ro