Evenimentul Zilei > International > VIDEO Bărbat-pitic, haos într-o cafenea. A fost nevoie de trei clienți ca să-l oprească!
VIDEO Bărbat-pitic, haos într-o cafenea. A fost nevoie de trei clienți ca să-l oprească!

VIDEO Bărbat-pitic, haos într-o cafenea. A fost nevoie de trei clienți ca să-l oprească!

O înregistrare apărută recent pe internet face furori. Personaj principal este un bărbat între două vârste de mică înălțime care își pierde cumpătul într-o cafenea și declanșează o tiradă la adresa femeilor. Până la urmă, acesta e placat de un client, iar apoi este dat afară din local de un altul.

America este țara tuturor posibilităților. Inclusiv acea ca un bărbat înalt de doar 1,5 metri să înceapă să provoace la bătaie în public bărbați mult mai înalți ca el, pentru ca apoi să iasă șifonat din peisaj.

Asta s-a întâmplat recent într-o cafenea de peste Ocean, acolo unde un individ nervos că o angajată a localului i-a zâmbit, a luat-o razna considerând gestul ironic. Frustrat până peste măsură, bărbatul s-a lansat într-un atac misogin virulent, asta până a început să provoace la bătaie ceilalți bărbați din preajmă.

La un moment dat, este placat de un bărbat de două ori mai înalt decât el pe care el însuși îl chemase să se lupte, dar nici măcar asta nu îl calmează. Dă de pământ cu sandwich-ul pe care îl comandase și continuă să se plângă pentru ca, într-un final, să fie dat afară de un alt client al cafenelei.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.