Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ A confundat trotuarele din București cu o destinație exotică. Peter Imre se lungește la soare chiar la terasele de fițe

VIDEO/ A confundat trotuarele din București cu o destinație exotică. Peter Imre se lungește la soare chiar la terasele de fițe

Deși temperaturile sunt din ce mai scăzute, iar soarele nu mai are așa mare putere, Peter Imre reușește să se bucure și de ultima rază. Cu toate că își permite financiar să plece oricând într-o vacanță exotică, omul de afaceri profită la maximum de micile plăceri pe care i le oferă viața. Cum ar fi un bronz de toamnă, fix în centrul Bucureștiului.

În ultima perioadă Peter Imre a preferat să fie o persoană cât mai discretă, astfel că rare au fost momentele când a acceptat să vină în platoul vreunei televiziuni sau să dea interviuri, preferând să se dedice familiei, pasiunilor sale, dar și proiectelor profesionale.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Cu toate că încearcă să stea cât mai anonim, autoturismele de lux cu care se deplasează prin București întorc inevitabil multe capete. Zilele trecute, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe soțul Marinei Meleșcanu în momentul în care își parca bolidul în valoare de peste 200.000 de euro și se îndrepta către o cunoscută cafenea. Bărbatul a venit singur, tocmai pentru a avea câteva momente doar el cu el. După ce a vorbit la telefon și s-a asigurat că avea tot ce avea de făcut, l-a pus pe modul silențios și s-a bucurat de câteva momente de liniște.

Imre a închis ochii, a lăsat capul pe spate și s-a bucurat de razele soarelui. Chiar dacă temperaturile sunt scăzute și nu se pune în discuție ideea de bronz, omul de afaceri s-a mulțumit doar să stea cu fața spre soare și să încerce să se încarce pozitiv cu energia naturii. Nu știm dacă făcea meditație, dar cu siguranță aceste momente i-au prins bine. Din păcate momentul de liniște a fost întrerupt în momentul în care ospătarul i-a adus comanda.

Își răsfață zilnic soția

Chiar dacă se bucură de lucrurile simple, care nu au valoare materială, asta nu înseamnă că lui Imre nu îi mai place luxul. Atât timp cât își va permite, omul de afaceri mărturisește că își va satisdace pasiunea pentru autoturismele puternice, dar și foarte scumpe. „Nu sunt un om foarte bogat, cum cred unii. Sunt doar destul de bogat ca să pot avea ceea ce-mi doresc. Pasiunea mea? Mașinile. A doua pasiune: tot mașinile”, declara în urmă cu câțiva ani. Pe lângă autoturismele de lux, se pare că Peter Imre mai are o mare pasiune, partenera lui de viață, pe care încearcă zilnic să o surprindă cu gesturi mai mari sau mai mici. „Soțul meu este un bărbat generos, care are talentul de a mă surprinde în fiecare zi cu ceva care să mă bucure. Într-o relație de cuplu complicitatea și veselia sunt neprețuite”, declara și Marina Meleșcanu pentru succesul.com.