Evenimentul Zilei > Politica > Victot PONTA, atac la tehnocrați: În tot ce se întâmplă, suntem FERICIȚI. Parcă trăim într-o REALITATE PARALELĂ
Victot PONTA, atac la tehnocrați: În tot ce se întâmplă, suntem FERICIȚI. Parcă trăim într-o REALITATE PARALELĂ

Victot PONTA, atac la tehnocrați: În tot ce se întâmplă, suntem FERICIȚI. Parcă trăim într-o REALITATE PARALELĂ

Victor Ponta a avut o intervenție telefonică la postul de televiziune România TV, în care a explicat că actualul guvern de tehnocrați doar a încercat să arate că este mai bun față de precedentul guvern, condus chiar de el. Dar din punctul de vedere al fostului premier, această încercare a eșuat, pentru că unele creșteri ale taxelor au revenit în 2016, chiar dacă au fost eliminate înainte.

Ce pot sa spun este că România, în ultimii 4 ani, fără să mai ia parte la FMI, fără să ia împrumuturi de la UE, pe puterile ei, a dat banii înapoi, cei imprumutați de către Traian Băsescu, a scăzut taxele și impozitele și a avut cea mai mare creștere economică. Dar acele creșteri au revenit în 2016. Anul asta, chiar în cest moment în care Europa este năucită de Brexit și din cauza crizei bancare din Italia. Iar noi suntem foarte fericiți. Parcă trăim într-o realitate paralelă.

Eu cred că singura șansă prin care să se îndrepte lucrurile stricate în 2013 este un guvern format la anul, din PSD și ALDE… Asta cred eu, asta voi vota eu, PSD și ALDE", a spus Victor Ponta la România TV.

În legătură cu puciul din Turcia, Victor Ponta a declarat că tot ce a comentat pe contul său de Facebook despre acest subiect, a fost „pentru binele României.”