Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Propun liderilor partidelor să avem o întâlnire pe tema Constituției
Victor Ponta: Propun liderilor partidelor să avem o întâlnire pe tema Constituției

Victor Ponta: Propun liderilor partidelor să avem o întâlnire pe tema Constituției

Liderul PSD a postat pe contul său de Facebook un apel la liderii partidelor politice de a se întâlni cât mai curând pe tema procesului de revizuire a Constituției, solicitând în același timp conducerii PNL "să nu saboteze" acest proiect.

"Fac un APEL foarte, foarte hotărât la conducerea PNL să nu saboteze Proiectul de revizuire a Constituției!!! Din motive politicianiste greu de înțeles astfel se va pierde o oportunitate care apare o dată la 10-15 ani de a moderniza instituțiile statului și de a adapta sistemele de protecție a drepturilor fundamentale! Orice reformă reală a vieții politice nu poate fi completă fără modificarea Constituției!", a precizat premierul României.

Liderul PSD le-a reamintit politicienilor liberali că "aceasta a fost una dintre principalele promisiuni pe care le-am făcut în campania din 2012 când am fost toți aleși ! Îngroparea acestui proiect ar fi o gravă trădare a tuturor celor care au avut încredere în noi!".

"Propun să avem cât mai curând o întâlnire a liderilor tuturor partidelor parlamentare în care să decidem finalizarea procesului de revizuire a Constituției (ținând cont de observațiile Comisiei de la Veneția și ale Curții Constituționale)!", a conchis liderul social democrat.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: