Fostul premier, Victor Ponta, președintele ProRomânia, îl atacă dur pe Dan Barna, președintele USR, candidat al Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile prezidențiale. „M-am săturat să văd că „schimbarea” este adusă de unii mai ipocriți , mai mincinoși și mai incompetenți decât “vechii” pe care trebuie să îi schimbe ei!”, a reacționat Victor Ponta.

„Vreau să înțeleg – dacă vine o “virgină” și se asocieaza cu o “matroană” bătrână și trecută prin “patul politic” cu toți șefii din ultimii 12 ani , mai aduce câteva virgine și câteva “fete cu experiență” dedulcite la bani publici = rezultatul este o casă de toleranță sau o mănăstire de maici?!?!

Scuzați duritatea comparației – dar recunosc că m-am săturat să văd că “schimbarea” este adusă de unii mai ipocriți , mai mincinoși și mai incompetenți decât “vechii” pe care trebuie să îi schimbe ei!

Înțeleg că Barna e “virgin politic” – deși a fost în 2016 secretar de stat în Guvern / și înainte a făcut câteva sute de mii de euro – bani de buzunar – cu Ministerele din Guvernul meu / dar să zicem că astea nu se pun – păcate ale tinereții!

Dar asociatul lui principal este una dintre cele mai eficiente “fete de oraș” din politică noastră : Dacian Cioloș ! Și-a început viață politică “în pat” cu Tăriceanu în Guvernul acestuia ( acel Tăriceanu pe care îl tot înjurați voi de câțiva ani) / pe urmă a avut o legătură bigamă cu Băsescu și Sarkozy – că să îl pună Comisar European al Franței din partea României / în 2014 era să îl găsesc și la mine “în pat” dacă acceptăm să îl numesc pentru un nou mandat – ghinion / în 2015 l-a “agățat” Klaus Iohannis ( pe care îl contracandidați voi acum) și l-a propus Prim Ministru / însă pentru voturi a acceptat toate “perversiunile” lui Dragnea și PSD până în Decembrie 2016 ( și le acceptă în continuare dacă îl puneau iar Premier) / în 2018 , urat și abandonat, l-a preluat tânărul Macron și l-a “plasat” la voi la USR să îl faceți europarlamentar ( că avea nevoie de el Franța la jocurile pe sub masă de la Bruxelles)!

Dragă Dan – domnule Barna – stimate candidat la Prezidențiale! Tu îl vezi așa “virgin” pe Cioloș ??? Ești orb sau ești mai mincinos decât toți “vechii”??? Pe Pâslaru care făcea afaceri cu CJ Teleorman îl vezi virgin??? Pe Preda care îl slugarea pe Băsescu, pe urmă pe Udrea și a ajuns valetul lui Macovei ??? Sau pe tânărul deputat USR – fost avocat al lui Mazăre??? Pe toată liotă de învârtiți și lipitori care vor și ei la Putere ( după ce au dovedit în 2016 că până și Guvernul “Dancila” poate să fie considerat mai bun decât ei)???

Am multe motive ( subiective și obiective) de a nu-l vota vreodată pe Klaus Iohannis!!! Dar tu poți măcar să taci din gură – decât să dovedești prin ce spui că poți să fii chiar mai rău decât el?

Îmi doresc oameni noi în politică – dar să nu fie mai răi decât cei vechi! Ai înțeles?”, a scris pe pagina sa de Facebook, Victor Ponta.

Dan Barna afirmase în cadrul unei conferințe de presă că actualul șef al statului, Klaus Iohannis, este reprezentatul clasei politice care vreme de 30 de ani a funcționat fără a avea legături cu oamenii, motiv pentru care patru milioane de români au plecat din țară.