“De ce nu recunoastem? Romania a fost transformata in tara in care URA, AGRESIVITATEA, ISTERIA, JIGNIRILE, FANATISMUL si RAUTATEA au ajuns singurele sentimente care dau directie societatii! Oare ne place? Si daca nu – putem face ceva? (…) 3 000 de oameni ies pe strada indemnati de aceiasi 100 care scriu pe siteurile Propagandei sau vorbesc la televiziunile ( pline de datorii la Bugetul de Stat) controlate de Sistem/ cateva cozi de topor ale lui Soros ( mai vechi sau mai noi) apar langa ei ca sa faca poze si sa isi asume roadele.”, scrie Ponta.

Soros şi “Festivalul Protestelor”

Ex-premierul insistă că, în fiecare toamnă, în România are loc “Festivalul” protestelor, de care George Soros nu este absolut deloc străin. “În fiecare toamna are loc "Festivalul" protestelor – mereu despre Rusia, politicienii corupti, oameni morti a caror tragedie e tocmai buna de folosit si "salvarea" care vine mereu de undeva din afara tarii sau oricum de la cineva care nu are "relele" romanilor! Îin 2013 ne-au spus ce contracte economice sa NU facem ( pentru ca era o afacere pe care George Soros nu a resusit sa o obtina pentru el) / in 2014 ne-au spus pe cine sa NU alegem/ in 2015 ne-au spus cine sa NU mai guverneze / in 2016 ne spun cine sa fie urmarit penal – si acum cine sa NU mai fie senator ( desi a fost ales direct prin votul altor oameni , cam de 10 ori mai multi decat cei care protesteaza) ! Dupa fiecare rand de proteste romanilor le-a fost mai rau decat inainte dar ce conteaza?  Restul de 19.996.900 de oameni se uita uluiti ( dar intimidati) cum le decid cei 3100 soarta- si se intreaba daca ei voteaza ce cred ei ca e bine pe 11 Decembrie oare nu o sa fie degeaba? Si nu o sa vina cei 3100 sa protesteze si sa ceara sa NU se respecte votul milioanelor de oameni tacuti?”, întreabă Ponta.

Secta” ar putea să sară cu “ciomegele” pe Cătălin Tolontan!

El e de părere că “Secta” ar putea sări cu “ciomegele” şi asupra jurnalistului Cătălin Tolontat: “Faptul ca mai exista oameni cum este Catalin Tolontan ( care nu poate fi acuzat de vreo simpatie sau aproiere de mine sau de PSD) care gandesc si care vad in ce directie mergem ar trebui sa fie un semn de speranta! Dar probabil ca Secta va da semnalul si vor sari cu ciomegele si pe el!”