Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: „Dacă se votează pentru Primar la Bucureşti ( şi nu pentru varianta românească a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui în mod firesc să aibă cel mult 1%!”
Victor Ponta:  „Dacă se votează pentru Primar la Bucureşti ( şi nu pentru varianta românească a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui în mod firesc să aibă cel mult 1%!”

Victor Ponta: „Dacă se votează pentru Primar la Bucureşti ( şi nu pentru varianta românească a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui în mod firesc să aibă cel mult 1%!”

Fostul premier Victor Ponta a explicat pe Facebook de ce și-a declarat susținerea pentru Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4.

"Ca să fie foarte clar ce am spus şi ieri despre Piedone – nu locuiesc în Sectorul 3 şi nu pot astfel să-l votez pe Robert Negoita , dar dacă se votează pentru Primar pe 5 iunie acesta ar trebui să fie ales cu 99%!!! Ca şi Olguta Vasilescu la Craiova, ca şi alţii!", a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Fostul premier s-a declarat convins că "dacă se votează pentru Primar la Bucureşti ( şi nu pentru varianta românească a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui în mod firesc să aibă cel mult 1%!". 
 
Victor Ponta a mai scris că a  înţeles că funcţia de Preşedinte al ţării nu mai poate fi decisă în România şi de către români, deoarece "cel care o ocupa trebuie să voteze şi să susţină decizii internaţionale mult prea mari şi importante pentru o ţară mică ( şi oricum lovită constant din interior de o mulţime de "cozi de topor")!". " Noi doar trebuie să mergem cuminţi cu restul "Grupului" ( şi să plătim cheltuielile extravagante când avem ghinion să ni se impună un preşedinte cu apucături de Grof din secolul XVII)", a mai spus Ponta. 
 
Acesta susține că ar trebui să ne alegem democratic Guvernul Central şi guvernările locale, inclusiv primarii. 
 
"Sper deci să fim lăsaţi pe 5 Iunie să votăm primari, care ştiu să administreze oraşe sau comune / să nu fim obligaţi iar să votăm tot felul de salvatori mesianici care după vot se duc să ne salveze în Florida sau la Maglavit!", a conchis Ponta.