Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta, atac la adresa liberalilor: Bufonul lui Iohannis este măscărici național…
Victor Ponta, atac la adresa liberalilor: Bufonul lui Iohannis este măscărici național…

Victor Ponta, atac la adresa liberalilor: Bufonul lui Iohannis este măscărici național…

Victor Ponta a transmis un mesaj prin intermediul contului personal de Facebook, prin care trage „câteva concluzii logice”. Liderul Pro România a vorbit și despre ordonanțele adoptate de Guvernul Orban, despre care spune că sunt „prost făcute”.

„Câteva concluzii logice :

1. 2020 este ultimul an în care putem lansa proiecte finanțate din Bugetul European 2014-2020 / suntem cu gradul de absorbție la 30% – cu un guvern interimar, alegeri locale și haos politic și administrativ șansele să trecem de 50% sunt practic nule / în noul Buget 2021-2028 banii europeni vor merge în special la proiecte de Mediu – deci am pierdut 10 miliarde de euro din vina Guvernelor „Dragnea” si „Orban” ( pentru „haterii” si postacii de serviciu – gradul de absorbție pentru Bugetul 2007-2014 de care a răspuns Guvernul „Ponta” a fost de 95%).

2. Ordonanțele adoptate marți seara „ca hoții” de Guvernul PNL Orban (25 de ordonanțe în câteva ore) sunt prost făcute, cu greșeli, fără avize, fără dezbatere și consultare / acestea cu fonduri europene le-au retras de frica reacțiilor Comisiei Europene – celelalte le publică așa greșite pentru că în România nu le este frică de nimeni.

3. Minciuna cu „nu facem legi că nu ne lasă PSD” este evidentă în acest caz – NU au trimis la Parlament niciun proiect de lege privind fondurile europene, deși stiau că majoritatea le-am fi votat cu toată inima ( probabil și PSD) !

4. Mascariciul Ludovic Orban a arătat din nou că se comportă ca Dragnea / în loc să recunoască faptul că Ordonanțele sunt prost făcute, a folosit fraza din repertoriul lui Dragnea „din cauza pârâcioșilor de la Bruxelles” ( bănuiesc că se referea la USR – sigur Corina Crețu și nici altcineva nu i-a „pârât„)!

Faptul că Bufonul lui Iohannis este Măscărici național pe post de Premier pare că nu deranjează votanții liberali / liberalii sunt fericiți că la Guvern am schimbat-o pe „Coana Leana” cu „Postelnicu” / noi însa, cei de la ProRomania, putem să ne facem în continuare datoria față de oamenii care vor „altceva” în guvernarea tarii!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.