Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Cea mai mare provocare pentru mine ca președinte este să reușesc să vindec anumite răni
Victor Ponta: Cea mai mare provocare pentru mine ca președinte este să reușesc să vindec anumite răni

Victor Ponta: Cea mai mare provocare pentru mine ca președinte este să reușesc să vindec anumite răni

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la prezidențiale, a declarat, la Antena 3, că avantajul său este că îi poate asculta "pe alții" și nu crede că le știe el pe toate, comentând faptul că atunci când una din deciziile sau au fost eronate, i-a întrebat pe cei mai buni ca el și a ținut cont de sfaturile primite.

Întrebat cum a fost campania electorală, Victor Ponta, a spus că este o campanie care a fost la TV, pe care el nu prea a urmărit-o și una din teren. Că el a preferat să meargă să vorbească cu oamenii din spitale, cei care fac drumuri, etc.

El a mărturisit că un singur lucru l-a îngrijorat, fatul că cineva spune "noi ardelenii nu trebuie să votăm pe altcineva care nu e din Ardeal".

"Cea mai mare provocare pentru mine ca președinte este să reușesc să vindec anumite răni", a adăugat Ponta , referindu-se la "anumite zone", sau "categorii sociale".

"Dacă nu suntem o țara care nu suntem unită, viitorul nu va fi mai bun, indiferent cine va fi președinte", a adăugat el.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: