Printre studenții care s-au prezentat în fața comisiilor de evaluare a fost și Victor-Florin Dăncilă, fiul premierului Viorica Dăncilă. Acesta a urmat cursurile masterului BMPI,  online, învățământ cu frecvență redusă  (IFR) și, conform datelor publicate pe site-ul FCRP, a reușit să obțină nota 9,33 în urma susținerii disertației.

În intervalul 10-12 iulie, peste 150 de absolvenți ai FCRP din cadrul SNSPA au susținut disertațiile.

În urmă cu doar câteva zile, Victor Dăncilă a ajuns protagonistul unei noi controverse. Potrivit G4media, fiul premierului ar fi devenit consilierul președintelui Curții de Conturi, Mihai Busuioc.

Victor Dăncilă a fost angajat în această instituție în 2018, la o săptămână după ce mama sa a devenit prim-ministru. La început, el a ocupat funcția de consilier al lui Ilie Sârbu, vicepreședinte al Autorității de audit și socrul liderului Pro România, Victor Ponta.

Potrivit sursei citate, președintele Curții de Conturi ar dori să-l numească pe Dăncilă jr în funcția de secretar general adjunct al Curții. De altfel, Mihai Busuioc a anunțat deja Agenția Națională a Funcționarilor Publici cu privire la faptul că vrea să modifice organigrama instituției.

Înainte de a lucra la Curtea de Conturi, Victor Dăncilă a fost angajat la OMV Petrom SA, ca spcialist în probleme de mediu. Menționăm în acest context că tatăl său și soțul premierului a este manager regional la OMV.