Victor Ciutacu a primit Premiul Special pentru Excelenţă în Jurnalism

Victor Ciutacu a primit Premiul Special pentru Excelenţă în Jurnalism

Victor Ciutacu, realizator la România TV, a fost premiat în această seară pentru cariera sa de jurnalist în cadrul Galei Premiilor Capital Eroii Anului 2019

Anunţul a fost făcut în cadrul emisiunii moderate de jurnalista Lili Ruse unde s-a dat momentul în care Victor Ciutacu a fost invitat să-şi primească premiul.

Victor Ciutacu, realizator România TV, a câştigat miercuri seara Premiul Special pentru Excelenţă în Jurnalism, în cadrul Galei Premiilor Capital Eroii Anului 2019.

Reamintim că Victor Ciutacu a fost redactor șef la cotidianul Jurnalul Național, fost moderator al emisiunii Vorbe Grele, transmisă de postul de televiziune Antena 2 și Antena 3 vineri seara, iar în prezent lucrează la postul România TV.

Ne puteți urmări și pe Google News

Premiul l-a primit de la Anca Andrei, redactor-şef Capital

Victor Ciutacu:  "Ştiu că sunt genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii", sunt cuvintele lui Victor Ciutacu cu care acesta a fost chemat pe scenă pentru primirea premiului, de către Anca Andrei, redactorul-şef al revistei Capital.

Şi a continuat:  "Mulţumesc celor care au decis că trebuie să mă aflu alături de dumneavoastră în seara asta. Ultima dată când am fost la o festivitate de premiere împreună cu domnul Orban se întâmpla acum 10 ani de zile. Eu luam premiul şi domnul Orban mi-l acorda", a spus jurnalistul.

Premierul Ludovic Orban îi poartă noroc

 "Se întâmpla la Teatrul Naţional Bucureşti, într-o sală plină de liberali stupefiaţi că domnul Orban îl premia pentru cum îşi foloseşte libertatea cuvântului pe cel care călca în picioare Guvernul Tăriceanu, la vremea respectivă preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Mă bucur că ne întâlnim din nou într-un astfel de context după 10 de zile, domnule prim-ministru", a fost o parte din discursul jurnalistului Victor Ciutacu.