Evenimentul Zilei > Politica > Viceprimarul PNL Stelian Bujduveanu: Proiectele PSD au devalizat bugetul Capitalei
Viceprimarul PNL Stelian Bujduveanu: Proiectele PSD au devalizat bugetul Capitalei

Viceprimarul PNL Stelian Bujduveanu: Proiectele PSD au devalizat bugetul Capitalei

Biroul municipal al PNL a decis luni ca Stelian Bujduveanu, consilier general al Municipiului Bucureşti să fie viceprimar al Capitalei.
Stelian Bujduveanu este proaspătul viceprimar la Capitalei propus de PNL. Din această nouă funcţie, a ţinut să mulţumească celor care l-au susţinut şi, totodată, anunţă bucureştenii despre planurile sale şi cum va lucra pentru binele lor.
Stelian Bujduveanu: Mulțumesc colegilor din Partidul Naţional Liberal filiala București! Votul acordat pentru poziția de viceprimar al Capitalei este o onoare. În și mai mare măsură, este o responsabilitate pe care o voi cinsti prin muncă și transparență!
Am fost lider de grup în mandatul anterior și am făcut, în ultimii patru ani, tot ce mi-a stat în putere să blochez aberațiile și proiectele adoptate de PSD care au devalizat bugetul Capitalei.
Votul de pe 27 septembrie a fost un vot istoric pentru Capitală și suntem obligați să nu îi dezamăgim pe toți cei care ne-au acordat încrederea! Majoritatea de dreapta din Consiliul General va schimba din temelii fața Capitalei, va reforma instituțiile susținute din banii bucureștenilor și va implementa un nou model de a face politică: deschis, cinstit, aproape de oameni.

Dragi bucureșteni, de astăzi, primăria este partenerul vostru, nu adversarul vostru

Împreună cu Primarul General ales, Nicușor Dan, și alături de Vlad Voiculescu, viceprimar propus de partenerii noștri de alianță USR-Plus, începem construcția Noului București!
Din postura de viceprimar, voi susține transparența totală în administrația publică, voi reprezenta interesul tuturor bucureștenilor și voi face tot ce-mi stă în putință ca fiecare locuitor al capitalei să trăiască mai bine, mai actual, mai eficient.
În acest demers, două persoane importante, pentru care am un respect deosebit și care ne-au demonstrat tuturor valoarea implicării și a muncii asidue, m-au sprijinit, ghidat și responsabilizat: Prim-ministrul României, Ludovic Orban, și doamna Ministru al Muncii, Violeta Alexandru.
Dragi bucureșteni, de astăzi, primăria este partenerul vostru, nu adversarul vostru!, este mesajul publicat pe social media de către Stelian Bujduveanu – Consilier General al Municipiului București.